Siirry suoraan sisältöön

Piipun korjaus

Teollisuuspiipun ja savupiipun korjaus on tärkeä osa teollisuuslaitosten sekä kotitalouksien ylläpitoa ja turvallisuutta. Piippujen korjaus tarvitaan silloin, kun piipun rakenteessa tai toiminnassa esiintyy vikoja tai vaurioita, jotka vaikuttavat piipun toimintaan tai turvallisuuteen.

Ennen korjaustöiden aloittamista on tärkeää tehdä tarkka kuntoarvio piipusta. Tämä sisältää piipun visuaalisen tarkastuksen, jossa katsotaan esimerkiksi piipun rakenteeseen mahdollisesti ilmenneet ruoste- tai muut vauriot, sekä piipun toiminnallisuuden arvioinnin, jossa selvitetään esimerkiksi piipun ilmavirtauksen ja päästöjen tasot.

Tiilipiipun halkeaman korjaaminen ja tiilenvaihto / teollisuuspiippujen korjaus
Tiilipiipun halkeaman korjaaminen ja tiilenvaihto

Jos piipussa on vaurioita tai vikoja, jotka vaikuttavat piipun toimintaan tai turvallisuuteen, tarvitaan korjaustöitä. Nämä korjaustyöt voivat sisältää esimerkiksi piipun rakenteellisten osien korjaamista tai vaihtamista, piipun ilmanvaihdon parantamista tai piipun päästöjen hallintajärjestelmän päivittämistä.

Korjaustöiden jälkeen on tärkeää tehdä piipun toiminnallisuuden ja turvallisuuden jälkiseuranta. Tämä sisältää esimerkiksi piipun ilmavirtauksen ja päästöjen seurannan, sekä piipun visuaalisen tarkastuksen varmistaaksemme että korjaustyöt ovat tehneet tehtävänsä.

Teräspiipun syöpyneen kansilevyn purku ja uuden asennus
Teräspiipun syöpyneen kansilevyn purku ja uuden asennus

Kokonaisuudessaan teollisuuspiippujen korjaus on tärkeä osa teollisuuslaitosten ylläpitoa ja turvallisuutta. Se on tarpeen piipun toiminnan ja turvallisuuden varmistamiseksi.

D-Rakenne Oy:llä on pitkä historia teollisuus- ja savupiippujen korjaus sekä huoltotöistä.

Otathan meihin yhteyttä, jos sinun korkeanpaikan työsi tarvitsee meidän ammattitaitoamme. Lue lisää myös aiemmista töistämme.

Lähetä meille viesti

Olemme yhteydessä teihin mahdollisimman nopeasti.

Voit aina olla meihin myös puhelimitse yhteydessä: +358 40 778 8667