Siirry suoraan sisältöön

Yritys

Me eli D-Rakenne. Yritys neljännessä sukupolvessa.

Meidän ammattitaitomme perustuu tietoihin ja taitoihin savupiippujen ja teollisuuspiippujen korjauksesta neljän sukupolven ajalta. D-Rakenne Oy: perinteet ja juuret ulottuvat jo 1930-luvun alkuun, jolloin sukumme muurasi tiilipiippuja. Vuosien varrella yritys on kasvanut ja laajentunut tarjoten laajemman valikoiman palveluita. Tänä päivänä D-Rakenne Oy on erikoistunut teollisuuspiippujen huoltotöihin, kunnostustöihin ja purkuihin.

D-Rakenne on saavuttanut alansa huipputason tietotaitoa ja kokemusta, ja sillä on erittäin hyvä maine alallaan. Yrityksen toimitusjohtaja Joonas sai ensimmäisen kosketuksensa korkeisiin paikkoihin kiipeämmällä Tornion aluesairaalan savupiippuun 8-vuotiaana. Tämän jälkeen kiivettyjä piippuja on kertynyt jo useampi sata.

Yrityksemme erikoisosaaminen keskittyy teollisuuden kunnossapitoon, huoltotöihin, korjauksiin, asennuksiin ja purkutöihin. Ammattitaitoomme kuuluu kaikki korkeanpaikan työt savupiipuista savukaasukanaviin.

Yritys on panostanut erityisesti teollisuuspiippujen korjaus- ja rakentamispalveluiden kehittämiseen ja tarjoaa nyt asiakkaille erittäin korkealaatuisia ja luotettavia palveluita. D-Rakenne oy:n asiantuntijat ovat erittäin ammattitaitoisia ja kokeneita, ja yritys käyttää aina uusimpia tekniikoita ja tietotaitoa palveluiden tarjoamisessa.

Tiilipiipun yläosan impregnointi
Tiilipiipun yläosan impregnointi

D-Rakenne oy:n tavoitteena on tarjota asiakkaille erittäin laadukkaita ja luotettavia palveluita. Tämän johdosta meille on myönnetty Luotettava kumppani -merkki.

Otathan meihin yhteyttä, jos sinun korkeanpaikan työsi tarvitsee meidän ammattitaitoamme. Lue lisää myös aiemmista töistämme.

Luotettava kumppani yritys -merkki